Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σωτήρες?

Είναι κάποιες στιγμές που φτάνεις στα όριά σου.Τα νεύρα σου δοκιμάζονται,    αισθάνεσαι να λυγίζεις....Κι ύστερα βλέπεις την αγάπη που σου χαρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι, αισθάνεσαι το άγγιγμα τους, ξέρεις πως σε χρειάζονται  και τότε.... βρίσκεις το κουράγιο να κάνεις ένα ακόμη βήμα....




κι άλλο ένα...


Δεν θέλω μεγάλα όνειρα, ούτε μεγάλες υποσχέσεις για ενα καλύτερο αύριο. Θέλω το δικαίωμά μου πίσω να ζήσω το τώρα ,να κάνω μικρά    όνειρα, μικρά βήματα,να μιλώ και να σωπαίνω....Να βλέπω τον γαλανό ουρανό της πατρίδας μου,να περπατώ και να ανασαίνω τον αέρα της.Να παίζω και δημιουργώ με τα παιδιά μου...



Όχι δεν θέλω να με σώσετε...Να φύγετε θέλω... Αφήστε με επιτέλους ήσυχη να ζήσω την μικρή                                    συνηθισμένη ζωή μου κοντά σε αυτούς που αγαπώ... Βαρέθηκα τα μεγάλα λόγια ,τις υποσχέσεις σας και τα ψέμματα σας.. Αφήστε μόνη μου να αποφασίσω για τα όρια της ελευθερίας μου,τις υποχρεώσεις στον διπλανό μου,και τον σεβασμό που κάθε άνθρωπος   οφείλει να παλέψει για να κερδίσει..
Δεν πιστεύω πως μπορείτε να με σώσετε εσείς που δεν καταφέρατε να κερδίσετε το χαμόγελο ενός παιδιού, στρέψατε απαξιωτικά το βλέμμα στην Ελληνίδα μάνα(την  γυναίκα που σας βύζαξε), ταπεινώσατε τον πατέρα που σας καμάρωνε και φτιάξατε μια ολόκληρη στρατιά μεταναστών  γυρνώντας τοσο πρόστυχα τον χρόνο πίσω σε μέρες που ακόμα στοιχειώνουν τις σκέψεις των γονιών μας.
Δεν σας τιμώ,δεν σας εκτιμώ ,δεν σας υπολογίζω,δεν σας πιστεύω και εύχομαι να ζήσετε με το μικρόβιο της εξουσίας να τρώει καθημερινά την ελάχιστη αξιοπρέπεια που κρατήσατε ίσα-ίσα σαν πρόσχημα να λέγεστε άνθρωποι.

38 σχόλια:

  1. Ισως κάποτε φύγουν!! Οι κατασκευές σου είναι πολύ όμορφες!! Μπράβο σου!! Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύα μου τα λόγια σου αγγίζουν και εκφράζουν τις ψυχές όλων μας όχι όμως και αυτούς γιατί πολύ απλά δεν έχουν ψυχή την έχουν πουλήσει προ πολλού μαζί με την πατρίδα μας και τα ονειρά μας....Οι κατασκευές σου είναι υπέροχες!!!!Καλή σου μέρα και καλή σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΥΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!!!!!!!!!
    ΜΟΛΙΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ!!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΡΕΝΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ......
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί σου Έυα!!!! Να φύγουνε...να πάνε αλλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ποιον δεν αγγιζουν τα λογια σου....
    Καλη σαρακοστη και καλη συνεχεια με πολλες δημιουργιες,
    misirlou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου καρδια μου με τα ωραια σου..με σα και γω..δυνατα λογια..πανεμορφες δουλειες..πολυ ομορφα ολα..καλη Σαρακοστη..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με εκφραζουν απολυτα αυτα που γραφεις ευα μου!!τωρα μολις ακουγα στην τηλεοραση -που καθε φορα λεω δεν θα την ξανανοιξω και παλι κανω το λαθος-οτι οι σωτηρες μας γερμανοι εθεσαν σαν προυποθεση για να παρουμε τα χρηματα να βγει στις εκλογες ενα απο τα δυο κομματα!!ενα απο τα δυο κομματα που υπεγραψαν τα παντα κατεβασαν τα παντελονια στην κυριολεξια και παρεδωσαν την χωρα !!!δηλ εκβιασμος και στην ψηφο!!!!!νοιωθω τοση οργη μεσα μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο δίκιο έχεις Εύα μου,πόσο δίκιο!
    Ας μη σταματήσουμε όμως, έστω και με μικρα βήματα να προχωράμε και να παιρνουμε δύναμη απο τους αγαπημένους μας!
    Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Ολοι μας συμφωνούμε και αισθανόμαστε μιά πίκρα...
    Τα μπουκάλια σου είναι υπέροχα !!! Αλλά και η Κυρά Σαρακοστή και ο χαρταετός σίγουρα θα ξετρέλλαναν τα ζουζουνια σου !!! καλή Σαρακοστή ! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύα μου.
    Ειλικρινά είμαι τόσο εξοργισμένος με όλη αυτή την κατάσταση που δεν λέω τίποτα γιατί δεν θα μπορέσω να ελέγξω τα λόγια μου. Μπράβο σου για τη φωνή σου. Και οι εικόνες σου υπέροχες
    καλή σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ, κοριτσάκι μου...πόσο δίκιο έχεις... Οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχεις απόλυτο δίκιο Ευα μου ,έτσι είναι όπως τα λες...Οι δημιουργίες σου είναι πάντως καταπληκτικές...Καλή Σαρακοστή!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζί σου και εγώ ΕΥΑ.!!!!!!!!!!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.!!!
    Φιλιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ...
    -ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.......ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ; Ο ΛΑΟΣ!
    ΒΡΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.....
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΔΕΣ; Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύα μου καλημέρα μαζί σου και εγώ!!! κάποια στιγμή πιστεύω ότι δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούνε οι 300 άθλιοι των Αθηνών!!!!
    Έλα αν θέλεις από το σπιτάκι μου!!! θα σε περιμένει ένα όμορφο μουσικό βραβείο καλωσόρισμα!!! ελπίζω να σε χαλαρώσει λιγάκι!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι ομορφα μπουκαλάκια! Είμαστε συνονόματες,θα γνωριστούμε από κοντά λίαν συντόμως...είπα να κάνω μια επίσκεψη! ΚΑΛΗΜΈΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τόσο αξιοπρεπές, τόσο ολιγόλογο και περιεκτικό "παράπονο" που εκφράζει όλους μας, δεν έχω ξαναδιαβάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και επειδή το αξιόλογο κείμενο, έκλεψε την παράσταση, δεν μπορούσα να φύγω, χωρίς να σε συγχαρώ για τις θαυμάσιες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να σου ευχηθω να εχεις εναν καλο μηνα, ομορφο και πολυ δημιουργικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. υπέροχα όλα!!η κυρία Σαρακοστή φανταστική!!!!!!!!!καλό μήνα!!εύχομαι όλα τα καλά του Θεού για σένα και την οικογένεια σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευα μου, δεν εχω λογια να περιγραψω τον θαυμασμο μου για το κειμενο!!! Ποσο πολυ με εκφραζει!!!! Ποσο αληθινα λογια!!!!!! Μας πηραν το γελιο απο τα χειλη μας!! Καθε φορα που γελαω, τρομαζω και λεω : σε καλο μου Παναγια μου,να μην μας τυχει τιποτα κακο!!!!!!
    Οι δημιουργιες σου οπως παντα καταπληκτικες!!!!!
    Καλο μηνα κουκλα μου!!!!
    Φιλια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΚΑΛΟ ΣΚ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εύα μου δεν νομιζω ότι θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα συμφωνεί μαζί σου.

    Υπέροχες οι δημιουργιες σου!!! Όσο για την κυρα σαρακοστή εμείς των Αθηνών δεν διδαχτήκαμε για αυτήν, εάν δεν ήσασταν εσείς ούτε που θα το γνώριζα.

    Καλό σου μήνα και Καλή άνοιξη όπως την επιθυμείς μαζί με την οικογένειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πες τα χρυσόστομη! Ελα όμως που ούτε τους ενδιαφέρει τι έχουμε να πούμε... ούτε που ιδρώνει το αυτάκι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εν μέσω ξεσπάσματος,που εκφράζει όλους μας,τα πολύ όμορφα έργα σου ξεχωρίζουν από την καταχνιά γύρω μας.
    Έρχονται-ελπίζω-οι εκλογές,εκεί ας μην ξεχάσουμε.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τζα !!!Ναμαι και γω ..μολις γυρισα απο την συναντηση ανοιξα το βιβλιαρακι μου και αρχισα να ψαχνω ...τα κοριτσια που γνωρισα .
    Ειδα την πρωτη εγγραφη σου και με εντυπωσιασαν οι σκεψεις σου ..Γραφεις πολυ ομορφα και εκφραζεις την καθε Ελληνιδα μαννα . Στο χερι μας ειναι να διωξουμε τους πολιτικους στις εκλογες που ερχονται με την ψηφο μας ..Τα λεμε .Χαρηκα που σε γνωρισα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα... μου άρέσουν πολύ οι σκέψεις σου και τα έργα σου.
    Θα ήθελα να ξαναβρεθούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημερα Ευακι..να σαι καλα γλυκια μου..αν και δεν τα ειπαμε..μονο στο τελος..στο φευγα..ηταν ομορφο να δουμε η μια την αλλη..και πιστευω καποια αλλη στιγμη να συναντηθουμε και να τα πουμε....καλη βδομαδα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΥΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΛΑΣΜΟΣ!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πέρασα να πω κι εγώ μια καλησπέρα!! Χάρηκα για τη γνωριμία μας κι εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά, γιατί μέσα στο χαμό δεν καταφέραμε να μιλήσουμε όσο θέλαμε με όλες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευάκι μου χάρηκα που σε γνώρισα, ξέχασα να σε ..μαλλώσω για τη κακή διάθεση που νοιώθω οτι βρίσκεσαι.Με τέτοιο ταλέντο δημιουργία πρέπει να νοιώθεις ευλογημένη, φτιάχνε όσα σου έρχονται στο μυαλό, αυτά με την δαντέλα είναι υπέροχα.Ελπίζω να έρθεις και στο σπίτι μου όταν θα κάνω κάλεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλενάδα θέλει θάρρος να διατυπωνεις άποψη στοο ιντερνετ! Είσαι στα κυβικά μου! Δεν ΄κατσαμε κοντα και έχω μια εικονα σου θωλή! Θα τα λέμε στο εξής! Σε φιλώ και καλή αντάμωση πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εύα μου γλυκιά , χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά!!!θα τα ξαναπούμε σύντομα!!φιλάκια και να είσαι καλά, δεν αξίζουν αυτοί για να χαλάμε την διάθεσή μας, θα περάσουν κι αυτοί, θα φύγουν, επειδή εμείς το θέλουμε και θα τους το δείξουμε σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευακι περασα να πω καλησπερα ...ξερω ειναι με πυρετο ο γιος σου ..πριν δυο εβδομαδες ειχα και γω το αγορι μου 15 χρονων με πυρετο..Σε καταλαβαινω ...Περαστικουλια...και γρηγορα κοντα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μια υπέροχη ανάρτηση.Συγκινητική και βαθιά! Είσαι μια γλύκα...κι είμαι χαρούμενη που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου είπες...Να είσαι καλά, πάντα μαχητική, το οφείλουμε στα παιδιά μας...Τα πραγματάκια σου είναι πανέμορφα.ο πρώτο δανδελένιο μπουκάλι με ξετρέλανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.