Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!Με πολύ αγάπη , μεράκι και εθελοντική εργασία έγινε το θαύμα!!!ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! Αυτό που ζήσαμε δεν έχει ξαναγίνει.... Συρτάρια από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην 
Θεσσαλονίκη ! Γνωριστήκαμε, ενωθήκαμε, δημιουργήσαμε , δώσαμε πνοή σε πεταμένα συρτάρια τα οποία μετατράπηκαν σε πραγματικά έργα τέχνης!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας Ρενα που πραγματικά κάθε μέρα με εκπλήσσει περισσότερο! Ακούραστη να εξηγήσει ,να ξεναγήσει τον κόσμο να 
βάλει ενα λιθαράκι παραπάνω σε αυτή την προσπάθεια για τον σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη σε όσες φίλες δεν μπόρεσα να μιλήσω όσο θα ήθελα αλλά πραγματικά στα εγκαίνια έγινε το αδιαχώρητο και κάπου χαθηκαμε...Ενα μεγαλο ευχαριστώ στις φίλες που ήρθαν απο τόσο μακρυά δηλώνοντας όχι μόνο την υποστήριξη τους αλλά και την αγάπη τους!!!!
Σας αφήνω να απολαύσετε τον βίντεο που τράβηξε ο  άντρας μου απο τα εγκαίνια


28 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!
    ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες για όλες !!!
    Ευα μου, πολύ χάρηκα που σε γνώρισα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα συνχαριτήρια σε όλες σας Ευα μου και προπαντώς στη Ρενα που ήταν η πρωτεργάτρια του όλου επιχειρίματος....και πολλα συνχαριτήρια και στον σύζυγό σου που τραβηξε αυτό το ωραίο βίντεο και το είδαμε και εμείς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε ...ειναι τοσο μακρυα Η Κρήτη!!!!και απο μακρυα όλες μαζί μπορούμς..φιλακια.. πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είδα το βιντεάκι στο facebook και είδα επιτέλους τις φίλες με τις οποίες έχω καθημερινή επαφή...ευτυχώς γιατί αν και πήγα στην έκθεση μέσα στον πανικό δεν κατάφερα να βρεθώ με πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σας Εύα μου για όλα!!!!!είδα το βιντεάκι και συγκινήθηκα τόσο πολύ!!!!χίλια μπράβο!!!!!όλες μαζί μπορούμε!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όλους!!
    Το βίντεο Εύα μου καταπληκτικό!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντα τετοια Ευακι!
    Το απολαύσαμε κι εμείς κι ας είμασταν τόσο μακρυά. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευάκι το είδα σε άλλο blog και το θαύμασα!
    Συγχαρητήρια στον άντρα σου!Τον ευχαριστούμε που μας έστειλε την ατμόσφαιρα της γιορτής των εγκαινίων!
    Να είσαι καλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευάκι! Χαίρομαι να σε βλέπω.Είσαι η χαρά της ζωής...να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μου.Η εκδήλωση ήταν απίστευτη και η Ρένα μας είναι επίσης απίστευτη!!!! Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο! Μπραβο! Μπραβο! Χιλια μπραβο Ευα μου! Σε ολους!!!! Ευχαριστω ιδιαιτερως τον αντρουλη σου που μου εδωσε την ευκαιρια να δω το βιντακι και να καμαρωσω την εκθεση!!!!
    Φιλακια πολλα και παμε για αλλα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο Εύα μου και συγχαρητήρια στον σύζυγό σου για το βίντεο. Σας χαρήκαμε από τις φωτό αλλά με το βίντεο ήταν σαν να ήμασταν παρούσες !!Πάντα τέτοια!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας αξίζουν χίλια μπράβο και συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο.Δεν κατάφερα να είμαι κι εγώ εκεί και χαίρομαι που με τις αναρτήσεις πολλών από εσάς μπαίνουμε στο κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευάκι μου!!!Να είμαστε καλά,να ζήσουμε πολλές πολλές τέτοιες όμορφες, ζεστές, λαμπερές στιγμές!!!!Συγχαρητήρια και για το όμορφο και άρτιο βίντεο που έφτιαξε ο Χρήστος!!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα Εύα!!!Δεν σε είδα πολύ κορίτσι αλλά τι είναι ο Νοέμβριος...χαχα...Πολύ καλή η δουλειά του συζύγου...και ναι την αγάπη μας την δηλώσαμε πολλάκις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύα μου, το βίντεο είναι υπέροχο... συγχαρητήρια σε όλους!! Πάντα να'χεις επιτυχίες και ευτυχισμένες στιγμές, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΑ ΜΟΥ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. που εισαι καλεεεε???
    ολα καλα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευάκι πέρασα για μια καλημέρα!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέρασα και εγώ κορίτσι γιατί σε σκέφτομαι καιρό και δεν βλέπω ανάρτηση σου. Ελπίζω να είναι όλα καλά.!!!! Πολλά φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εύα πέρασα για καλησπέρα!!!!όλα καλά;πήρα το συρτάρι σου!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγχαρητηρια!!!τελειο το βιντεο.
    Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλημέρα-))
    υπάρχεις ακόμα????
    φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ;ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ,ΠΕΡΝΑΩ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΧΑΣΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλό φθινόπωρο Εύα!!!εύχομαι να είσαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλό Φθινόπωρο.Ελπίζω να είναι όλα καλά.!!!! Πολλά πολλά φιλιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.