Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Βραβειο μικρου blog

Να λοιπόν που το βραβείο που έβλεπα εδω και μέρες να κυκλοφορεί στα σπιτάκια σας ήρθε και σε μένα!!!Το πήρα απο  την καλή μου φίλη Κική απο το http://kikalazart-kiki.blogspot.com/.
Κική μου σε ευχαριστώ πολύ και σου στέλνω την αγάπη μου και να ενημερώσω τις φίλες που με διαβάζουν πως η Κική μας είχε ενα υπέροχο σπιτάκι με απίθανες δημιουργίες."ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ" ονομαζόταν.... Δυστυχώς το έχασε γιατι κάποιος διένειμε κακόβουλο λογισμικό μέσω του blog της.
Όμως δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε απο την αρχή.Ας την στηρίξουμε λοιπόν και ας της πούμε πως δεν είναι μόνη.Εξάλλου μπορεί να συμβεί στον καθένα απο μας. Περάστε μια βόλτα απο το νέο της σπιτικό για ποδαρικό!!!!
http://kikalazart-kiki.blogspot.com/


Ας επανέλθω όμως στο βραβείο Είναι για τα μικρά blogs αυτά δηλαδη με λιγότερους απο 200 αναγνώστες και με τη σειρά μου πρέπει να το δώσω σε 5 άτομα
1.http://artbutterfly3.blogspot.com/
2.http://dimiourgiesallisepoxis.blogspot.com/
3.http://craftsm.blogspot.com/
4.http://diaskeseis.blogspot.com/
5.http://artwithnolimits.blogspot.com/
 με την ευχή να είναι γερές, να συνεχίζουν με αγάπη τις δημιουργίες τους και να χιλιάσουν τους αναγνώστες τους. Προσωπικά δεν θέλω να μεγαλώσω πολύ χαχα ... μια χαρά είμαι μικρούλα και σας βλέπω και σας αισθάνομαι πιο κοντά μου... Έτσι είναι πιο καλή η παρεούλα  μας. Καλή εβδομάδα!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο!!!
    Περιμένω το δέντρο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευακι μου σ'ευχαριστω τοσο πολυ που με σκεφτηκες για το βραβειο!!!! Τοσο πολυ.....!
    Ευχαριστω και για το σχολιο σου στο σπιτακι μου!Αργησα να απαντησω λιγο, οχι γιατι ειμαι αγενη αλλα να... δεν εμπαινα που δεν εμπαινα συχνα,προχθες που μπηκα στο μπλογκ μου διαπιστωσα πως δε μπορω να κανω τιποτα...Ουτε σχολιο να αφησω ουτε αναρτηση να κανω..Ε περιμενα λιγο και μετα ειπα να ερθω απο εδω να σου απαντησω...
    Σ'ευχαριστωω και παλι! Να τα χιλιασεις τα βραβειακια σου! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντα χαρες να παιρνεις.Ευχομαι γρηγορα και στους χιλιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Εύα μου για το βραβείο που μου έδωσες,σου εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα και το μπλόγκ σου!Φίλιά πολλά και πάλι ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.